22 d’octubre 2019

Homura Kawamoto i Kei Saiki, autors de Kakegurui Twin, confirmen la seva assistència al 25 Manga Barcelona

En menys de dues setmanes tindrà lloc una de les edicions més especials del Manga Barcelona. El 25 Manga Barcelona, ​​l'aniversari de l'esdeveniment, serà una autèntica festa per a aficionats i professionals, amb la presència de convidats de primer nivell i una agenda carregada de continguts. Avui us podem confirmar que hi seran amb nosaltres Homura Kawamoto, creador de Kakegurui, jugadores dementes, i Kei Saiki, dibuixant de Kakegurui Twin, gràcies a la col·laboració de ECC Ediciones, que no ha volgut faltar a aquesta cita tan especial.


https://docs.ficomic.com/IMAGES_3/kakegurui-twin-1-1-.jpgHomura Kawamoto és guionista de manga. El 2013 els premis Gangan JOKER al millor artista novell de manga li van atorgar el premi Estímul al millor guió. En 2014 va començar la serialització de Kakegurui, jugadores dementes. Es va convertir en un manga d'èxit que seria adaptat a anime, cinema i sèrie entre d'altres mitjans. Actualment segueix treballant en les seves seqüeles: Kakegurui Twin, Kakegurui Midari, Kakegurui (kari). També treballa en altres obres no relacionades amb Kakegurui, jugadors dementes. A més, va aprovar l'examen estatal per al cos de Justícia.

Kei Saiki és mangaka. El 2015 va guanyar el premi especial de la 26a edició dels premis Square Enix de manga. En el mateix any va començar la serialització de Kakegurui Twin amb Gekkan Gangan JOKER. Fins al moment, al Japó s'han publicat vuit volums. Es preveu que el volum 9 surti a la venda al desembre de 2019. La bellesa dels seus dibuixos està guanyant reconeixement tant dins com fora del Japó.

En els propers dies ECC Ediciones detallarà el mètode d'accés a les sessions de signatures de Homura Kawamoto i Kei Saiki, així com informació sobre la resta d'activitats que protagonitzaran durant la seva visita.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada