16 d’octubre 2019

Hideo Nakata, mestre del cinema de terror japonès, presentarà el seu últim film a Manga Barcelona

El cinema de terror japonès serà present al 25 Manga Barcelona, ​​que se celebrarà del 31 d'octubre al 3 de novembre a Fira Barcelona Montjuïc, de la mà del que és probablement el seu nom més prestigiós: el director Hideo Nakata. Conegut sobretot per la sèrie de pel·lícules iniciades amb The Ring (El círculo) (1998), Nakata presentarà al certamen el seu últim film, Sadako (2019), en què prossegueix aquesta saga. Aquesta projecció serà el divendres 1 de novembre a les 15:00 hores, a l’Auditori del Pavelló 5.

 


Nascut el 1961 a Okayama, Japó, Hideo Nakata es va graduar a la Universitat de Tòquio i va començar a treballar a l'estudi Nikkatsu. El 1992 va debutar com a director en la sèrie de televisió Hountouni atta kowai hanashi. El seu debut en el llargmetratge va ser Do not Look Up (1996). L'èxit internacional li va arribar amb The Ring, després de la qual va dirigir una seqüela, The Ring 2 (1999), i un altre gran èxit, Dark Water (2002), del qual es va realitzar un remake a Hollywood. Ell mateix va debutar al cinema nord-americà el 2002 amb la seqüela de la versió en anglès de The Ring.

Les seves pel·lícules més recents són Life in Overtime (2018) i Stolen Identity (2018). Sadako és la quarta pel·lícula que ell dirigeix ​​pertanyent a l'univers de The Ring; en ella, un grup de persones intenten aturar una maledicció que s'ha fet viral després que un youtuber hagi capturat accidentalment un fantasma venjatiu amb la seva càmera.

Hideo Nakata assisteix al 25 Manga Barcelona gràcies a la col·laboració iniciada amb la Semana de Cine Fantástico y de Terror de San Sebastián.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada