22 de juliol 2019

Novetat de juliol de la Fundació Reeixida: Terra cremada

Després de la campanya de micro-mecenatge a totSuma, de la qual em vam fer menció, el còmic Terra Cremada publicat en paper s'ha fet realitat aquest juliol, amb la col·laboració de la Fundació Reeixida, enviant-se els exemplars als seus mecenes i també podent-se trobar a les llibreries que el vulguin vendre, no en va té una forta empremta política, el que comporta que el seu autor utilitzi el pseudònim Pau Pèrrim. El prologuista del llibre és en Jair Domínguez.

Ja a la venda!


Terra cremada, de Pau Pèrrim
+18 Còmic per adults
Cartoné - 11,5 x 30,3 cm - 73 pàgines - Color
ISBN: 978-84-948743-4-5
15€

Catalunya, segle XXI. L’antic pròsper país mediterrani, ara anomenat oficialment “Nordestepeninsular” està ocupat. Tot? Doncs sí, tot. Ni un llogaret del nord l’habita ja cap tribu disposada a rebutjar una i altra vegada l’invasor.

El territori sencer s’ha convertit en un immens camp de concentració on, fins i tot, aixecar castells està prohibit. Tot va començar amb una conjuntura europea favorable. El revers tenebrós de la caverna espanyola la va aprofitar i es va fer amb el control. Però no ho va tenir fàcil! Per a aconseguir-ho, van haver de crear les FEMS (Fuerzas Especiales y Milicias de Seguridad) i escampar així la seva catipén per tot arreu.

Per a rematar la feina, activaren el Servei Col·laboracionista Català (SCC), unes hosts disposades a cobrar-se un promès botí: l'adquisició total del territori, anomenat tècnicament, "Plan de Integración Territorial”, o pels més fidels: la "Solución Final II”. Però per més que les FEMS diguessin que “habían alcanzado sus últimas posiciones”... la guerra no havia acabat, ni de bon tros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada