10 de juliol 2019

Novetat de juliol de Joventut: Narval i Lludri

Per aquest mes de juliol, l'Editorial Joventut, ens porta el quart còmic dels Llibres de Narval i Medu  titulat Narval i Lludri. El tercer còmic de la col·lecció titulat Penaut Butter and Jelly està prevista  la seva sortida per més endavant ja que la seva traducció és complexa pels jocs de paraules que hi ha i han volgut prioritzar aquest quart, tal com ens ha dit l'editorial.


Narval i Lludri, de Ben Clanton
Col·lecció: Joventut Còmic, Llibres de Narval i Medu
Edat: 7+ 
Cartoné - 15,5 x 21,5 cm - 64 pàgines - Color
ISBN: 978842614607-6
13€

Narval i Medu són el millor equip de tots els temps! Ningú pot interposar-se en el seu camí! Bé, això fins que coneixen a Lludri, la superaventurera!… De sobte les coses no semblaven tan súper per a la Medu…

Què passa entre dos superbons amics quan coneixen un nou superamic? Pot la gelosia acabar amb una amistat? Narval i Medu tornen per explicar-nos la seva pròpia experiència amb grans dosis d’humor. Ja tenim aquí el tercer títol dels Llibres de Narval i Medu. Una magnífica sèrie perquè els petits comencin a ser lectors autònoms, descobrint algunes de les infinites curiositats del mar i contagiant-se de la màgia d’aquests entranyables personatges que no deixaran ningú indiferent.


Font: Joventut

Informació aportada per Jaume Tugores

1 comentari: