22 de juny 2019

La culpa va ser del gat

Títol: La culpa va ser del gat
Autors: Patricia Herreruela
Publicat per: Panini Comics, abril de 2018
Format: Cartoné - 72 pàgines - 17x24 cm - Color
Preu: 13,95€







Panini Comics, sota el segell Evolution Comics, va publicar el passat mes d'abril La culpa va ser del gat de l'autora Patricia Herreruela, sent l'obra guanyadora de la segona ronda de la Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic del 2018.

Situats en el present, se'ns presenta dos germans, la Nina, una jove universitària i en Max, el seu germà petit. En un cap de setmana en què els dos es queden sols a casa, ja que els pares són fora, la Nina porta a terme una idea que tenia pensada, adoptar un gat. 

Tot el que anirà succeint durant aquest cap de setmana, ens permetrà veure com interactuen els dos germans, les diferències entre ells però també s'ajudaran quan les circumstàncies ho requereixin. L'arribada del gat, més ben dit d'una gata, a casa posarà a prova els dos germans, i veurem com els seus llaços s'enforteixen, i també els llaços que estableixen amb el nou membre de la família.

La culpa va ser del gat és una història versemblant que pot passar a la realitat, on els lectors es podran sentir identificats en un paper o altre, en una circumstància o altra, no en va la història es basa en fets i anècdotes reals. Al cap i a la fi, si no som fills únics, com a mínim compartim la nostra vida amb un germà o germana, més gran o més petit. I tal com es pot veure en el còmic, malgrat les diferències que hi puguin haver, quan cal, la unió fa la força. 


Marc "Llop Segarrenc"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada