03 d’abril 2019

Beques Carnet Jove 2019: Bases de participació ja publicades

El programa “Connecta't” del Carnet Jove convoca 12 beques adreçades als joves d'entre 16 i 31 i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya. El termini de participació estarà obert fins el proper 24 d'abril del 2019, pel ja podeu consultar les bases de participació per preparar la vostra candidatura.

Les beques tenen una dotació econòmica de 7.000€ cadascuna, i la persona beneficiària tindrà una experiència professional en una empresa de referència del sector en concret de la beca amb una durada aproximada d'un any, durant els dotze mesos posteriors a la resolució de la beca.

De les 12 Beques, en volem destacar la de còmic:



Beca CJ connecta't al CÒMIC - 2019

Còmic-addictes això us interessa i molt!

L'objecte de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic és fomentar i promoure l'accés al món professional dels joves dibuixants i guionistes de vinyetes.

La persona beneficiària d'aquesta beca tindrà l'oportunitat de publicar a El Jueves vint-i-vuit tires còmiques durant els mesos d'octubre a juliol següents a la concessió de la beca. Nou tires còmiques les publicarà la revista en paper de caràcter setmanal El Jueves i les altres dinou a la pàgina principal del web d'El Jueves, on estaran penjades durant una setmana.

La dotació de la beca és de 7.000 euros.


SEGONA RONDA: Publicació d'un llibre amb Panini Còmics
Un cop escollits el/la beneficiari/ària i els finalistes, un d'aquests tindrà l'oportunitat d'editar un llibre amb Panini Comics. El llibre tindrà les característiques següents: entre 56 i 108 pàgines, en blanc i negre o en color, i tiratge de 1.000 a 1.500 exemplars. L'autor/a signarà un contracte professional d'edició amb Panini Comics i rebrà una bestreta de 4.000 euros en concepte de drets d'autor.

Participa fins al dimecres 24 d'abril de 2019!!


  • Resum de les Bases de la Beca CJ de Còmic
  • Formulari Sol·licitud
  • Qüestionari
  • RESOLUCIÓ bases de les beques CJ del programa Connecta't
  • DOGC Resolució de convocatòria de les beques Connecta't 2019
  • Per participar has d'identificar-te. Clica aquí

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada