11 de març 2019

Novetat de març de Rosa dels Vents: Homenatge a Catalunya

Per aquest mes de març, Rosa dels Vents, segell editorial de Penguin Random House, publica l'adaptació a còmic de la cèlebre novel·la d'en George Orvell, Homenatge a Catalunya, a càrrec d'Andrea Lucio i Jordi de Miguel


A la venda el 21 de març!

 
Homenatge a Catalunya, de George Orwell, Andrea Lucio i Jordi de Miguel
Edat recomanada: Adults
Cartoné - 144 pàgines - mm - Color
ISBN: 9788417627515
19,90€ 

Una adaptació gràfica i actualitzada de la gran obra de George Orwell, Homenatge a Catalunya.

Sens dubte, Homenatge a Catalunya, el cèlebre assaig de George Orwell sobre la Guerra Civil espanyola, és una obra imprescindible per conèixer què va passar en aquell esdeveniment clau del segle XX, que l'escriptor va viure en primera persona, primer com a soldat ras i més endavant com a oficial.

Ara que s'han complert vuitanta anys de la primera edició d'aquesta obra, Jordi de Miguel i Andrea Lucio n'han fet una adaptació en forma de còmic. La novel·la gràfica d'Homenatge a Catalunya és un tribut a un dels llibres més importants del segle XX i presenta alguns dels escenaris de la Barcelona d'Orwell des d'una perspectiva periodística i moderna. S'aconsegueix així una sensació de joc entre passat i present que converteix l'experiència d'Orwell en un mirall en el qual es reflecteix una Barcelona extremament polititzada.

Es tracta d'una versió gràfica que viatja al present, i que, amb un toc periodístic, recupera un text imprescindible per entendre la Guerra Civil espanyola narrada des del punt de vista de l'autor.

La crítica n'ha dit...
«Un retrat immillorable dels rumors, les sospites i la traïció d'una guerra civil.»
Antony Beevor Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada