20 de març 2019

El belga Olivier Schrauwen presentarà "Vidas Paralelas" al 37 Comic Barcelona

Un nou autor s'afegeix a la llista de convidats al 37 Comic Barcelona. En aquesta ocasió es tracta del belga Olivier Schrauwen (Bruges, Bèlgica. 1977), posseïdor d'una febril imaginació i d'un estil sorprenent clarament influenciat pel surrealisme de Winsor McCay. Schrauwen és un autor habitual en antologies, revistes i autoedicions, així com en edicions tant en petites com en grans editorials. Tot això evidencia que som davant un autor ple de talent i llibertat creativa. Per això cadascuna de les seves obres és única i una sorpresa per al lector que no sap què descobrirà quan obri les seves pàgines.EL BELGA OLIVIER SCHRAUWEN PRESENTARÀ VIDAS PARALELAS AL 37 COMIC BARCELONAOlivier Schrauwen va estudiar animació a Gant i llenguatge del còmic a Brussel·les. Autor molt dotat per a l'emulació i el pastitx, els seus primers treballs van aparèixer en diferents revistes i antologies que avui són d'àmbit internacional. Alguns dels seus llibres publicats fins ara, Mi pequeño (Fulgencio Pimentel, 2018), El hombre que se dejó crecer la barba (FP, 2012), Mowgli en el espejo (FP, 2014) i Arsène Schrauwen (FP, 2014-2017) -possiblement la seva obra mestra- han rebut l'aplaudiment de la crítica i sengles nominacions al millor àlbum al Festival d'Angulema i l'han confirmat com un dels dibuixants de còmic actuals més innovadors i interessants.

Al març de 2019, Fulgencio Pimentel ha publicat Guy, retrato de un bebedor, amb Ruppert i Mulot com a guionistes, i a l'abril, com a novetat per a Comic Barcelona, ​​publicarà Vidas paralelas, una fascinant col·lecció de relats de ciència ficció carregats d'humor cítric i absurd.

En l'actualitat Schrauwen viu a Berlín, on segueix dividint la seva activitat entre l'animació, la il·lustració, la música i els còmics. Olivier Schrauwen assisteix al 37 Comic Barcelona gràcies a la col·laboració de Fulgencio Pimentel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada