11 de febrer 2019

Verkami per al fanzine "Espai" de Sudando Tinta Ediciones

Un altre any més les noies i nois de Sudando Tinta Ediciones s'aventuren en l'edició d'un magnífic volum. Aquest any dedicat a l'Espai!


Sudando Tinta Ediciones presenta el Verkami per al seu fanzine (amb dues edicions, una en català i l'altra en castellà), que enguany estarà dedicat a l'Espai. Hi ha tot de recompenses diferents, depenent de la quantitat de diners que s'hi vulgui destinar.


Sobre el projecte

Com des de ja fa cinc anys les noies i nois de Sudando Tinta Ediciones estan preparant un altre volum antològic i aquest any el dediquen a historietes i il·lustracions de l'espai.

El còmic està fet per un col·lectiu d'autors i autores i de diferents historietes curtes i il·lustracions amb el tema de l'espai en comú. Aquest grup d'autors i autors que segueixen oferint el millor de cada un amb la il·lusió del primer dia.

Tots els mecenes de l'edició en paper tindran de regal exclusiu una magnífica làmina a escollir ce les que us oferim.

Per a això comptem amb tots vosaltres per poder imprimir aquest volum en una molt bona qualitat.

Novetat

Aquest any anem a canviar de format, abandonem el format A5 i ens passem al format comic book americà, si el de 26 x 17 cm.

Com és habitual les històries seran a tot color i comptem amb un mínim de 100 pàgines !!

Com ho fem?

Aquest any com a novetat a part del magnífic volum de l'Espai, també posem a les recompenses els números 1 i 2 de la nova revista de Sudando Tinta Ediciones anomenada Inkspotting, unes magnífiques xapes, tasses i samarretes dissenyades pels nostres col·laboradors.

També com és habitual tindrem recompenses amb originals dels nostres col·laboradors i caricatures a petició.

I com a obsequi a totes les recompenses amb enviament se'ls afegirà un estupenda lamina A4 dedicada a triar d'entre les disponibles realitzades pels nostres col·laboradors.

Més informació a Verkami

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada