01 de febrer 2019

Relats de dones: 19è concurs literari i 2n concurs de còmic

La Conselleria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Tarragona ha convocat el concurs literari Relats de Dones i el concurs Còmics per la Igualtat amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març.


La finalitat d'aquests concursos és, d'una banda, impulsar les aportacions de les dones a l'espai literari i cultural de la ciutat i, d'altra, incorporar a l'àmbit cultural una visió no sexista ni androcèntrica, potenciant d'igual manera la creació artística de dones i homes i la seva divulgació.

Al concurs literari Relats de Dones hi poden participar dones majors de 16 anys, mentre que al concurs de Còmics per la Igualtat qualsevol persona major de 16 podrà presentar la seva obra al concurs.

Els tres primers premis dels Relats estan dotats amb 500€, 200€ i 100€ i el de Còmic un sol premi de 300€. El termini d'admissió d'originals finalitzarà el dia 24 de febrer a les 24 hores i les bases es poden consultar en aquest enllaç.

Les persones interessades poden trobar tota la informació al web de l'Ajuntament de Tarragona www.tarragona.cat/relatsdedones

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada