27 de febrer 2019

Matteo Scalera, dibuixant de Materia Oscura, nou convidat del 37 Comic Barcelona

El conegut autor italià Matteo Scalera serà un dels convidats del 37 Comic Barcelona que se celebrarà entre el 5 al 7 d'abril d'aquest any. El dibuixant de Ciencia Oscura ens acompanyarà en la gran festa del còmic on els aficionats podran conèixer-lo i aconseguir en exclusiva la seva signatura.

MATTEO SCALERA, DIBUIXANT DE CIENCIA OSCURA, VISITARÀ EL 37 COMIC BARCELONAMatteo Scalera va començar la seva carrera el 2008 a Image Comics participant en sèries com Hyperkinetic, Dynamo 5 i la premiada antologia PopGun. Va començar a treballar a Marvel Comics arran d'una de les recerques de talents de l'editorial, sent reconegut com un dels joves valors amb més projecció de futur del mitjà. Scalera va participar en capçaleres com Masacre, Daredevil o Vengadores Secretos on va conèixer al seu company Rick Remender. En 2013, aquesta parella creativa publica a Image Comics la sèrie de ciència ficció Ciencia Oscura en la qual segueixen treballant en l'actualitat.

Ciencia Oscura és una obra imaginativa, plena d'aventures i personatges inoblidables que ens faran de guies a través de mil i un móns diferents, tan bells i fascinants com perillosos. La història ens narra l'odissea del científic Grant McKay, els seus fills Nathan i Pia i un petit grup de dimensionautes per trobar el camí de tornada a casa després de quedar accidentalment a la deriva en el multivers.

Remender i Scalera ens proposen un homenatge a la ciència ficció pulp clàssica amb un guió intens i ple de ritme i un art que construeix al seu pas realitats, fantasies i monstres amb una facilitat intrigant.

Autor convidat al 37 Comic Barcelona gràcies a la col·laboració de Norma Editorial, on ha publicat fins ara set toms recopilatoris de Ciencia Oscura i a partir del juliol s'iniciarà la publicació d'una nova edició de luxe de l'obra mestra de Rick Remender i Matteo Scalera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada