02 de gener 2019

Novetat de gener d'Ooso: Cutie Honey. The legend

Tal com ja va mencionar a mitjans de desembre Ooso Comics a través de les xarxes socials, i que des de ComiCat vam compartir (Twitter i Facebook), la seva primera novetat d'aquest 2019, sortint aquest gener, és l'esperat Cutie Honey. The legend d'en Go Nagai. Des de l'anunci  el volum ja es troba en pre-venda, i fent la reserva, el volum anirà acompanyat d'un punt de llibre i material exclusiu. S'espera que ja estigui a la venda a mitjans de mes. 
 


Rústic amb sobrecobertes - 496 pàgines - 120 x 170 mm - B/N i color
ISBN: 978-84-948160-9-3
18,5 €

Ens sumem a la celebració del 50 aniversari artístic del mestre Go Nagai amb la publicació d’una gran obra rellevant en el seu origen i un referent en els nostres dies, com és la Cutie Honey. És una obra inèdita no publicada anteriorment ni en castellà ni en català. Per aquest motiu estem especialment contents i honrats de poder-la oferir a tots i totes vosaltres.

La incansable ment creadora d'en Go Nagai, quan va crear l’any 1973 la Cutie Honey canvia per complet el gènere del manga amb el concepte Magical Girl (gènere on es narren les aventures de noies amb poders màgics), afegint-li una personalitat més forta al personatge femení, ja que lluitava contra la injustícia sense l’ajuda d’un personatge masculí i, és clar, afegint-li el corresponent toc d’erotisme. Creador d’obres cèlebres com Cutie Honey, Devilman, Mazinger Z i Dororon Enma-kun.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada