12 de novembre 2018

Novetat de novembre de Random Cómics: Matar un rossinyol

Per aquest mes de novembre, Random Cómics, segell editorial de Penguin Random House, publica l'adaptació a còmic de la cèlebre novel·la de la Harper Lee, Matar un rossinyol, a càrrec d'en Fred Fordham.

A la venda el 22 de novembre!

 
Matar un rossinyol, de Harper Lee i Fred Fordham
A partir de 12 anys 
Cartoné - 288 pàgines - mm - Color
ISBN: 9788417247218
24,95€ 
 
Un dels grans clàssics de capçalera del segle XX adaptat a novel·la gràfica.

«S'és valent quan, tot i saber que la batalla està perduda, ho intentes malgrat tot i lluites fins al final, passi el que passi. Poques vegades es guanya, però alguna vegada es pot vèncer

Matar un rossinyol és una d'aquelles històries immortals que se t'enganxen al cor i et sacsegen la consciència. És la història de dos germans que aprenen a veure el món amb uns altres ulls; també és la història del pare que tots voldríem tenir: l'Atticus Finch. Un home d'una valentia insubornable que defensa fins al final la idea que ser diferent no comporta indefectiblement ser culpable.

Un missatge poderós retratat amb tendresa colpidora que ha conquistat 40 milions de lectors arreu del món i que ha traspassat les barreres de l'edat i del temps generació rere generació.

Aquesta novel·la gràfica, que captura magistralment l'essència del gran clàssic, representa una nova oportunitat per tornar a creure en la justícia.
 
 Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada