21 de novembre 2018

Novetat de gener de Norma Editorial: Sola

No hem acabat el mes de novembre que Norma Editorial ja anunciat les novetats de gener de 2019, les quals sortiran a la venda el proper 5 de desembre. Entre elles n'hi ha una en català: Sola, de Denis Lapière i Ricard Efa.

Sobre aquesta obra, ja en va parlar Nació Digital a finals d'agost, quan es va fer una presentació a Isona de l'obra original, Seule, ja que l'acció transcorre en aquesta població del Pallars Jussà durant la Guerra Civil, seguint les vivències de la Lola Calvo, de 85 anys, llavors una nena de 5, esdevenint doncs un personatge de còmic. 


A la venda el 5 de desembre!


Sola, de Denis Lapière i Ricard Efa
Cartoné - 72 pàgines - 21,4 x 19 cm - Color
ISBN: 978-84-679-3409-0
19,95 €

LA NOSTRA GUERRA CIVIL A TRAVÉS DE LA MIRADA D'UNA NENA

Un poble de pagès marcat pel pas de les estacions al cor de Catalunya. Una nena que encara no ha complert els set anys i que en porta tres separada dels seus pares. Una eternitat. I sense saber per què. El seu avi, en Ventura, li ha parlat de la guerra que s'estén per gairebé tot el país. Com si una nena d'aquesta edat fora a saber el que és la guerra. Una nit, una bomba cau en una casa del poble a cent metres de la seva.

La guerra era això.

En Ricard Efa (El soldado, Monet. Nómada de la luz) i en Denis Lapière (El convoy) ens narren la història real de la Lola, una nena obligada a sobreviure pels seus propis mitjans durant la guerra civil espanyola.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada