18 d’octubre 2018

Les autores Eiki Eiki i Taishi Zaou (Love Stage!!) convidades al Saló del Manga de Barcelona

EIKI EIKI I TAISHI ZAOU, AUTORES DEL MANGA LOVE STAGE!!, TAMBÉ CONFIRMEN LA SEVA PRESÈNCIA AL XXIV SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA


Quan falten pocs dies per a la inauguració del XXIV Saló del Manga de Barcelona podem confirmar l'assistència de dues reconegudes mangakes. Els seus noms són Eiki Eiki i Taishi Zaou i són les autores del manga Love Stage!!. Les dues artistes visitaran el Saló del Manga de Barcelona gràcies a la col·laboració d'Editorial Ivrea.



Eiki Eiki va publicar el 1996 la seva primera obra titulada Unmei ni KISS. Des de llavors es dedica a diversos gèneres com shojo, BL (Boys Love) i yuri. En els últims temps ha estat treballant principalment com a guionista i assessora de storyboards. La seva obra més reconeguda és Love Stage!!. Eiki Eiki és néta de l'exprimer ministre del Japó, Noboru Takeshita. Té un germà set anys menor, Daigo, que és cantant de rock i la seva cunyada és l'actriu Keiko Kitagawa (The Fast and the Furious: Tokyo Drift).

La guionista i dibuixant Taishi Zaou, a més de realitzar manga BL sota el nom de Taishi Zaou, també treballa en el gènere shojo amb el pseudònim de Mikiyo Tsuda. Les seves obres més reconegudes són Love Stage!! (com Taishi Zaou) i Princess Princess (com Mikiyo Tsuda). La seva pàgina web personal (en japonès) és www.kozouya.com.

Eiki Eiki i Taishi Zaou són dues autores que compten amb un ampli historial d'obres, encara que són conegudes principalment per Love Stage!!, un yaoi diferent que ofereix romanç i comèdia a parts iguals i que es mou entre el món dels mangakes i el de l'actuació. Aquest manga es va publicar inicialment a les pàgines de la revista Asuka Ciel de Kadokawa Shoten entre 2010 i 2016. La sèrie va ser recopilada en set volums, publicats al nostre país per Editorial Ivrea. També compta amb una sèrie animada de 10 episodis que es poden veure a través de Crunchyroll.

Eiki Eiki i Taishi Zaou signaran exemplars de la seva obra a l'estand de l'Editorial Ivrea i realitzaran diferents activitats en el XXIV Saló del Manga de Barcelona.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada