06 de setembre 2018

Novetat de setembre: Xiulit núm. 38

Per aquest mes de setembre, es publica el número 38 de la revista Xiulit.


 
XIULIT #38. Setembre
Comencem la temporada amb un nou curs carregat de novetats després de les vacances d’estiu. Si en el número anterior Mique Beltrán ens parlava de la platja, ara tornem en la seua secció de costums valencians amb una festa tradicional que està reviscolant, la muixeranga. Acompanya el còmic una entrevista i un reportatge fotogràfic, que poden donar una idea de la vistositat i elegància de la muixeranga d’Algemesí que se celebra cada mes de setembre. 

A més, seguim amb «Assenzio», ja en la penúltima entrega. També oferim dos còmics de jóvens autors, un d’El Flores, qui ja ha publicat als Estats Units i que s’encarrega també de la portada; i una altre de Josep Rural amb guió d'Amelia Navarro, de Novelda, un gat molt especial (i espacial!) que està un poc perdut en la faena.

El número d’octubre suposarà un esforç especial, ja ho notareu, i per això hem volgut posar-li l’etiqueta de número històric! Com ja sabeu, la portada sol girar al voltant de Jaume I, pel 9 d’Octubre. Qui s’encarregarà de la portada d’enguany?


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada