17 de maig 2018

Oberta la convocatòria dels XVI Edició Premis Junceda

L’any 2003 es van crear els Premis Junceda, uns guardons que premien totes les àrees de la il·lustració. Des de l’Associació Professional d’il·lustradors de Catalunya pensem que és important que existeixi un reconeixement a la tasca dels professionals relacionats amb el món de la il·lustració.

No hi ha cap altre guardó a Catalunya, ni a l’estat espanyol, que atorgui uns premis d’aquestes característiques que cobreixen totes les àrees de la il·lustració.



Objectiu 
L’objectiu d’aquests guardons és premiar i donar a conèixer la disciplina de la il·lustració en totes les seves àrees d’aplicació.

La difusió d’aquests guardons afavoreix el coneixement de la il·lustració al gran públic, ja que tant des del punt de vista tradicional com aplicada a les noves tecnologies, la il·lustració ocupa un espai important a les nostres vides.

Quines obres s’hi poden presentar

Obres que han estat impreses, publicades, emeses, projectades, visionades online o editades per primera vegada en el període del gener al desembre del 2017 a qualsevol lloc del món.

En el cas de sèries, campanyes, col·leccions, etc. que incloguin més d’un any, es podrà escollir en quin any presentar-les, tenint en compte que una mateixa obra només es pot presentar una única vegada als Premis Junceda.

No hi ha límit en el nombre d’obres que pot presentar cada il·lustrador. S’haurà de fer una inscripció per cada obra presentada.

Qui hi pot presentar obra

Cada il·lustrador/a hi pot presentar les seves pròpies obres.

Editors, estudis gràfics, agències de publicitat, etc. s’hi poden presentar omplint el formulari d’inscripció i adjuntant un correu electrònic de consentiment de l’autor amb les seves dades de contacte (nom, telèfon, e-mail).

L’autor ha de ser un il·lustrador que resideixi a Catalunya, excepte en la categoria Junceda internacional.

Data límit d’inscripció i recepció

La data límit d’inscripció i recepció és l’1 de juny del 2018 a les 14 h. En cas que les obres s’enviïn per correu postal, la data del segell de correus no haurà de ser posterior a la data límit d’inscripció.

Gran Junceda

D’entre totes les persones guanyadores, el jurat triarà el premi Gran Junceda.
Aquest guardó tindrà una dotació econòmica de 1.000 euros.

Categories

Entre les diverses categories dels Premis Junceda hi ha la de Còmic


  FontPremis Junceda

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada