12 de març 2018

Novetats de març d'Alfaguara: Els diaris de la Cirera volums 1 i 2

Aquest mes de març, Alfaguara, segell editorial de Penguin Random House, publicarà els dos primers volums de Els diaris de la Cirera, titulats El zoo petrificat i El llibre misteriós, del guionista Joris Chamblain i la dibuixant Aurélie Neyret.


A la venda el 22 de març!


Els diaris de la Cirera vol. 1: El zoo petrificat, de Joris Chamblain i Aurélie Neyret
Cartoné - 84 pàgines - 213 x 291 mm - Color
ISBN: 9788420487793
16,95€

La Cirera, una nena de 10 anys que somia ser escriptora, és la protagonista de «Els diaris de Cirera», la col·lecció de còmic infantil que s'ha convertit en un fenomen a França.

Acompanya la Cirera en la seva primera investigació, que la portarà fins al cor del bosc i a descobrir un lloc meravellós!


Hi havia una vegada ...

Quan era petita, vaig fer la promesa que si un dia tenia un diari, començaria com aquest.

Hi havia una vegada ... la Cirera!

Tinc deu anys i mig i el meu somni és arribar a ser escriptora. El meu truc per explicar històries és observar a les persones, imaginar les seves vides, els seus secrets ...

Tots tenim un secret amagat que no expliquem a ningú, que ens fa ser el que som. Darrerament, amb la Lina i l'Érika, hem estat observant a algú realment misteriós ...

«Els diaris de Cirera» ha estat guardonada amb el Premi al Millor Còmic Infantil d'Angulema, el premi de novel·la gràfica més prestigiós d'Europa.


Els diaris de la Cirera vol. 2: El llibre misteriós, de Joris Chamblain i Aurélie Neyret
Cartoné - 84 pàgines - 213 x 291 mm - Color
ISBN: 9788420486857
16,95€

La Cirera, una nena de 11 anys que somia ser escriptora, és la protagonista de «Els diaris de Cirera», la col·lecció de còmic infantil que s'ha convertit en un fenomen a França.

Hola, em dic Cirera, tinc onze anys i el meu somni és convertir-me en escriptora. El meu truc és observar a les persones, imaginar les seves vides, els seus secrets ...

Ara estic intentant descobrir el secret de la Isabel, una dona gran que cada setmana treu el mateix llibre de la biblioteca. Porta vint anys fent-ho. Per què serà?

He de descobrir aquest nou misteri!

«Els diaris de Cirera» ha estat guardonada amb el Premi al Millor Còmic Infantil d'Angulema, el premi de novel·la gràfica més prestigiós d'Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada