20 de març 2018

Beques Carnet Jove 2018: Bases de participació ja publicades

El programa “Connecta't” del Carnet Jove convoca 12 beques adreçades als joves d'entre 16 i 31 i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya. El termini de participació s'obrirà en breu, i finalitzarà el proper 18 d'abril del 2018, però ja podeu consultar les bases de participació per preparar la vostra candidatura.

Les beques tenen una dotació econòmica de 5.000€ cadascuna, i la persona beneficiària tindrà una experiència professional en una empresa de referència del sector en concret de la beca amb una durada aproximada d'un any, durant els dotze mesos posteriors a la resolució de la beca.

De les 12 Beques, en volem destacar la de còmic:


Beca CJ Connecta't al CÒMIC 2018

L'objecte de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic és fomentar i promoure l'accés al món professional dels joves dibuixants i guionistes de vinyetes.

La persona beneficiària publica vint-i-dues tires còmiques a Ediciones El Jueves, SA, al llarg dels dotze mesos següents a la concessió de la beca. Onze tires còmiques les publica a la revista en paper de caràcter setmanal El Jueves i les altres onze a la pàgina principal del web d'El Jueves, on estaran penjades durant una setmana.

La dotació de la beca és de 5.000 euros
 
SEGONA RONDA: publicació d'un llibre amb Panini Cómics.
Un cop escollits el/la beneficiari/ària i els finalistes, un d’aquests tindrà l’oportunitat d’editar un llibre amb Panini Cómics. El llibre tindrà les característiques següents: entre 56 i 108 pàgines, en blanc i negre o en color, i tiratge de 1.000 a 1.500 exemplars. El còmic s’editarà en català. L’autor/a signarà un contracte professional d’edició amb Panini Cómics i rebrà una bestreta de 3.000 euros en concepte de drets d’autor.


JA POTS ANAR PREPARANT LA TEVA CANDIDATURA. EN BREU OBRIM CONVOCATÒRIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada