12 de febrer 2018

Novetat de març de Norma: Vinòmics

Per aquest proper mes de març, Norma Editorial traurà una novetat en català: Vinòmics. Relats gràfics amb gust de bon vi, un projecte coordinat per Raúl Deamo i acollit per la Denominació d'Origen Catalunya, del qual ja n'hem parlat anteriorment (1 i 2).

  A la venda el 23 de febrer!


Cartoné - 136 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-679-3044-3
19,95€

RELATS INSPIRATS EN LA BEGUDA MÉS SOCIAL A CÀRREC D'ALGUNS DELS MILLORS AUTORS DEL NOSTRE PAÍS. 

Vinómics són un conjunt de còmics que s'inspiren en el món del vi. Peces curtes de diferents gèneres narratius i estils gràfics: vivència autobiogràfica, humor quotidià, paròdia cinematogràfica, gènere negre, drama d'època, relat eròtic, assaig gràfic i fins i tot ciència ficció. Un sorprenent i deliciós maridatge de còmic i vi. Un veritable tribut del novè art cap a una beguda social, un territori vinícola i una tradició que ens van portar les civilitzacions clàssiques a través de la Mediterrània.

Alguns dels millors artistes del país han elaborat aquest mosaic narratiu amb els colors del vi: Alberts Monteys, Deamo Bros, Manel Fontdevila, Oriol Malet, Sagar, Maribel Carod, David Morancho, Miguel Gallardo, Jaime Martín, Bea Tormo, Raule, Roger Ibáñez, Àlex Roca, Andrés Palomino, Ana Belén Rivero, Martín Tognola i Jorge Carrión. Un projecte coordinat per en Raúl Deamo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada