10 d’octubre 2017

Novetat d'octubre de Salvat-Bruño: Astèrix a Itàlia

Aquest proper 19 d'octubre en un llançament internacional arriba el 37è àlbum d'Astèrix: Astèrix a Itàlia.  


Astèrix nº37. Astèrix a Itàlia, de Jean-Yves Ferri  i Didier Conrad.
Col·lecció Astèrix Clàssica
Cartoné - 48 pàgines - 21.80 x 28.80 cm - Color
ISBN:978-84-696-2039-7
9,90 €

El llapis de Didier Conrad ens submergeix des del principi en l'univers de l'àlbum. Pins pinyoners, construccions antigues, vies romanes... Els majestuosos decorats de la Itàlia antiga apareixen davant nostre, ¡cosa que agradarà sens dubte a Albert Uderzo, d'origen venecià!

Aconseguir el dinamisme, la subtilesa de traç i l'humor que componen la poció màgica de les portades d'Astèrix no té res de senzill, com confessa Didier Conrad: «Elaborar la coberta d'un àlbum és tot un art. Pot semblar obvi, però resumir l'univers de tota una saga, retre homenatge a personatges coneguts per tots i desvelar les noves cares, revelar els temes de la nova història aportant a més un tipus d'humor que segueixi la tradició "Goscinny i Uderzo", i tot en un únic dibuix, creieu-me, és un autèntic trencaclosques!».

El decorat ja està instal·lat i no hi ha cap dubte: l'element central d'aquesta nova aventura és una cursa de carros conduïda a bon ritme pels nostres herois!

Així que enganxeu els cavalls i traieu brillantor als carros: Astèrix i Obèlix us porten a un ritme desenfrenat a les seves noves aventures italianes. Perdó, a les seves noves aventures itàliques!!!


Més informació (en diverses llengües): Asterix37

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada