13 d’octubre 2017

La màgia de la música de The Legend of Zelda al XXIII Saló del Manga de Barcelona

Els fans de Link, el protagonista de la icònica saga de videojocs The Legend of Zelda, estan d'enhorabona. La Cosplay Orquestra, composta per 13 músics/cosplayers, interpretarà una selecció de temes de la banda sonora de la saga al XXIII Saló del Manga de Barcelona. Aquesta actuació, que tindrà lloc el dimecres 1 de novembre a les 16:00 hores, al Gran escenari cobert de Plaça Univers, suposarà un petit avanç del gran concert que tindrà lloc el 25 de novembre a Barcelona. La posada en escena compta amb músics que porten diferents cosplays dels personatges de la sèrie de videojocs de Zelda.



The Legend of Zelda és una sèrie de videojocs creada pels dissenyadors japonesos Shigeru Miyamoto i Takashi Tezuka, i desenvolupada per Nintendo. Des del seu llançament al febrer de 1986 ha aconseguit que milions de persones de tot el món segueixin les aventures dels seus protagonistes. Fins ara, es calcula que ha venut més de 90 milions de còpies en la suma dels seus lliuraments. Amb el temps, la franquícia s'ha anat expandint fins a tenir sèrie d'animació pròpia, mangas (editats al nostre país per Norma Editorial), novel·les, llibres d'il·lustracions i figures de col·leccionista, entre molts altres articles. Des de 2012 compta a més amb una gira de concerts que sota el nom The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses han portat sobre l'escenari els principals temes musicals de la saga.

Aquest petit concert serà el preludi dels que els espectadors podran gaudir el proper 25 de novembre, data en què The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses tornarà a Barcelona per actuar a l'Auditori CCIB Fòrum, amb una nova aventura musical. L'espectacle comptarà amb un nou moviment de Skyward Sword, amb l'arranjament molt esperat dels temes de Breath of the Wild, i el retorn d'un clàssic que podria fer que alguns desitjos es facin realitat.

Celebrant els 30 anys d'aquesta emocionant aventura virtual, amb orquestra en directe que interpreta les memorables bandes sonores aprovades directament pel productor de la franquícia Eiji Aonuma: Symphony of the Goddesses ha arribat a la seva quarta temporada. Dues hores de concert amb 66 músics, un cor de 24 cantants, i unes noves imatges que es basen en els recents jocs de Zelda, incloent A Link Between Worlds, Twilight Princess, i el remake de Majora’s Mask, al mateix temps que ret homenatge a clàssics com Ocarina of Time i A Link to the Past.

El concert simfònic dividit en cinc moviments es basa en la música original del compositor de la Nintendo: Koji Kondo, recordant els moments en què Link s'allibera de les presons, corrent a través dels boscos, i lluitant per decidir quin color de túnica ha de triar. A més, durant tot el concert, un vídeo projectat en una pantalla gegant sincronitzarà les imatges dels videojocs amb les melodies que estan interpretant.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada