17 d’octubre 2017

El reconegut DJ Kentaro actuarà al Saló del Manga de Barcelona de la mà de Sónar Barcelona Manga

El XXIII Saló del Manga de Barcelona vibrarà el dijous 2 de novembre a les 17:00 hores amb la sessió de dues hores del discjòquei i músic mundialment reconegut DJ Kentaro al Gran Escenari Cobert de la plaça Univers, gràcies a la col·laboració amb el Sónar i Sónar+D, el Congrés de Creativitat, Tecnologia i Negoci, amb el Sónar Barcelona Manga. A més, aquest dijous el Saló del Manga de Barcelona te tarifa reduïda i el preu de l’entrada es de només 5 €. La música sempre ha estat molt present al Saló del Manga de Barcelona, amb el j-pop i la participació de coneguts cantants vinculats a temes musicals de pel·lícules i sèries d'anime. Sónar Barcelona Manga neix com una evolució i ampliació d'aquesta oferta musical, amb la presència d'un DJ Kentaro també molt connectat a l'univers de l'anime i els videojocs.


DJ Kentaro és un músic i discjòquei virtuós que ha aconseguit el respecte de la indústria musical i de públic de tot el món amb la seva habilitat a les taules i la seva mescla de gèneres. Referent japonès com a DJ i com a productor, va ser el primer asiàtic en guanyar la final del campionat mundial DMC del 2002. Des d'aleshores ha comptat amb un gran nombre de col·laboradors, músics i cantants, ha fet remescles per a artistes japonesos i internacionals, els seus temes en solitari han arribat al capdamunt de les llistes musicals, i ha actuat a escenaris de tot el món.

Podeu seguir a DJ Kentaro als seus perfils a les xarxes socials: a Twitter, Facebook, Instagram o YouTube. En trobareu més informació a la biografia del web del XXIII Saló del Manga de Barcelona i al seu web oficial: www.djkentaro.jp.

Creat el 1994, el Sónar és un esdeveniment cultural pioner i únic en el seu format i continguts: un referent internacional de primer ordre gràcies a una cuidada oferta que combina el lúdic amb l'artístic, l'avantguarda i l'experimentació amb els nous corrents musicals de l'electrònica de ball. El Sónar pren el pols al panorama actual de les músiques electròniques i les seves interaccions i hibridacions amb la creació digital, reunint els artistes més consolidats i al talent emergent en tots els terrenys de la producció musical i audiovisual.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada