28 d’agost 2017

El XXIII Saló del Manga de Barcelona acollirà la Tamashii Nations World Tour 2017

El col·leccionisme de figures de personatges de manga i anime ha esdevingut un veritable fenomen dins de la cultura otaku. El XXIII Saló del Manga de Barcelona acollirà la gran exposició Tamashii World Tour, on s’exhibirà una selecció de les millors estàtues i figures de Tamashii Nations-Bandai. La mostra ocuparà uns 200 metres quadrats i comptarà amb estàtues de tamany real de Bola de Drac, Saint Seiya i Naruto, a més d’espectaculars photocalls. També s’exhibiran figures d’altres populars sèries com One Piece, Mazinger Z, Sailor Moon, Gundam, Ranma ½Street Fighter o les versions samurai de Star Wars, entre d’altres, a més de prototips de novetats i futurs llançaments. La Tamashii Nations World Tour ocuparà un gran espai al Palau 1 del recinte de Fira Barcelona Montjuïc.

 
https://ficomic.com/IMAGES_3/13310/400_x_world-tour-banner.jpg


Un dels objectius d’aquest esdeveniment és agrair a tots els fans i col·leccionistes de Tamashii Nations-Bandai la seva fidelitat i entusiasme, a més d’apropar aquest fascinant món als visitants al Saló. Aquest World Tour es va iniciar al desembre del 2016 a Sao Paolo, per anar durant 2017 a Hong Kong, Nova York, Osaka, Mèxic i Shanghai. Després de passar per Taiwan i França arribarà l’1 de novembre al XXIII Saló del Manga de Barcelona.

Un seguit de figures exclusives en edició limitada només es podran adquirir al Saló del Manga de Barcelona, que es vendran a l’estand de SD Distribuciones, també ubicat al Palau 1. Aquesta companyia és la distribuïdora en exclusiva a Espanya de Tamashii Nations – Bandai i col·labora en la producció de l’esmentada exposició. La llista de figures inclou les següents: Son Goku Kaiohken (S.H. Figuarts), Shin Mazinger Z Gold (Súper Robot Chokokin), MS-06 Zakuii Mass Production Model (A.N.I.M.E, Real Type Color/Robot Spirits), Saint Cloth Myth Goddess Athena (Original Color Edition), Saint Cloth Myth Appendix Gold Cloth Object Ser, Body-Kun World Tour (S.H. Figuarts), Body-chan World Tour (S.H. Figuarts), Tamashii Stage World Tour i Daruma Club World. A través de les xarxes de Tamashii Nations www.facebook.com/tamashiinationsSpain, www.twitter.com/TamashiiSpain i el web www.sddistribuciones.com s’informarà dels dies i horaris per adquirir aquestes figures úniques i la resta de continguts de la exposició.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada