23 de juny 2017

Novetats de juliol de Planeta: Bola de drac Color Origen vol. 2 i Bola de drac Super núm. 5

Per aquest mes de juliol, Planeta Cómic traurà dues novetats en català. La primera  és el segon volum de la Saga Origen de Bola de drac Color. La segona novetat és el cinquè número de l'edició vermella de Bola de drac Super, també tenint el número 216 seguint la numeració de les sèries Blanca-Vermella. Aquest número és també la darrera entrega. A l'octubre arribarà el primer volum recopilatori.

 
  A la venda el 4 de juliol! 
 


Col·lecció Manga
Rústic - 248 pàgines - 111 x 177 mm - Color
ISBN: 978-84-16889-89-1
12,95€

En Son Goku és un vailet molt especial que viu tot sol al bosc després de la mort del seu avi. Però tot canvia quan coneix la Bulma, una noieta malcriada de la gran ciutat que està buscant les Boles de Drac, unes esferes màgiques que poden concedir qualsevol desig. Com que en Son Goku és molt fort, la Bulma el convenç perquè l´acompanyi en la seva aventura...

Així comença el millor manga shônen de tots els temps, ara a tot color!!


Bola de drac Sèrie Super núm. 5/ Sèrie Blanca núm. 216 (últim), de Toyotarô i Akira Toriyama
Col·lecció Manga
Comic Book - 32 pàgines - 168 x 257 mm - B/N
ISBN: 978-84-16889-91-4
2,95€

Han passat uns quants mesos des de la candent batalla d’en Goku i companyia contra el monstre Bû. I ara un ésser poderosíssim entra en escena... Un déu!

*El jove Toyotarô és l'autor d'aquesta seqüela, seguint la idea d'Akira Toriyama.
* L'argument de Bola de drac Super té lloc en els deus anys que hi ha entre la derrota del monstre Bû i l'epíleg amb l'aparició de la Pan i l'Ûb.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada