08 de juny 2017

FICOMIC reforça el seu equip amb la incorporació de Meritxell Puig com a nova directora general

FICOMIC REFORÇA EL SEU EQUIP AMB LA INCORPORACIÓ DE MERITXELL PUIG COM A NOVA DIRECTORA GENERALLa Federació d'Institucions Professionals del Còmic (FICOMIC) ha reforçat el seu equip amb la incorporació de Meritxell Puig com a nova directora general. Amb aquesta incorporació, FICOMIC vol donar un impuls a la institució per afrontar els nous reptes del Saló Internacional del Còmic i del Saló del Manga de Barcelona que han experimentat un gran creixement en visitants, activitats i expositors en els darrers anys.

La nova directora general, que s’incorporarà el proper dia 26 de juny, assumirà també les funcions de la secretaria general de l’entitat i Carles Santamaria continuarà com a director del Saló Internacional del Còmic i del Saló del Manga de Barcelona, clars referents a nivell internacional.

Meritxell Puig, llicenciada en Direcció i Administració d’Empreses per l’IQS-Universitat Ramon Llull i postgrau en Direcció a ESADE, té una àmplia experiència en el món firal i en la promoció exterior. Ocupa actualment la Direcció d’Expansió Internacional d’Alimentaria Exhibitions, una de les tres fires més importants del món en el sector de l’alimentació, havia treballat com a responsable de Nord Amèrica i el Carib del COPCA, l’antiga agència de promoció exterior de la Generalitat de Catalunya, ara anomenada Acció, i ha tingut diverses experiències en posicions de desenvolupament de negoci a l’estranger.

El president de FICOMIC i president del Gremi d’Editors de Catalunya, Patrici Tixis, ha assenyalat que “el Saló del Còmic, que acaba de celebrar els 35 anys, i el Saló del Manga, que aquesta tardor arriba a l’edició número 23, són l’expressió del dinamisme i la creativitat d’un sector molt arrelat a Catalunya i a Barcelona. Amb aquesta decisió la junta directiva de FICOMIC vol posar les bases per consolidar el creixement dels salons, enfortir la cadena de valor del sector i contribuir a la projecció internacional de Barcelona com a ciutat del còmic”.
 
FICOMIC és una institució integrada per editors, llibreters i distribuïdors del món del còmic amb seu a Catalunya, que va néixer per donar un impuls a una de les indústries editorials de més tradició a casa nostra i que reuneix més de 100.000 visitants en cada un dels seus salons que se celebren anualment a Fira de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada