04 de maig 2017

Novetats de maig de Planeta: Bola de drac Color Origen vol. 1 i Bola de drac Super núm. 3

Per aquest mes de maig, Planeta Cómic traurà dues novetats en català. La primera com ja havíem comentat és el primer volum de la Saga Origen de Bola de drac Color. Aquesta etapa però tindrà una periodicitat bimestral, cada dos mesos, segons sembla per alternar-se amb la publicació dels anime comics de les pel·lícules de Dragon Ball Z. Aquesta saga consta de 8 volum que va des de l'inici al final del 22è Gran Torneig de les Arts Marcials. Seguidament hi ha una segona saga, la d'en Cor Petit (pare i fill) que consta de 4 volums.

La segona novetat és el tercer número de l'edició vermella de Bola de drac Super, també tenint el número 214 seguint la numeració de les sèries Blanca-Vermella.

 
  A la venda el 23 de maig! Col·lecció Manga
Rústic - 232 pàgines - 111 x 177 mm - Color
ISBN: 978-84-16889-80-8
12,95€

En Son Goku és un vailet molt especial que viu tot sol al bosc després de la mort del seu avi. Però tot canvia quan coneix la Bulma, una noieta malcriada de la gran ciutat que està buscant les Boles de Drac, unes esferes màgiques que poden concedir qualsevol desig. Com que en Son Goku és molt fort, la Bulma el convenç perquè l´acompanyi en la seva aventura. . .

Així comença el millor manga shônen de tots els temps, ara a tot color!!


Bola de drac Sèrie Super núm. 3/ Sèrie Blanca núm. 214, de Toyotarô i Akira Toriyama
Col·lecció Manga
Comic Book - 32 pàgines - 168 x 257 mm - B/N
ISBN: 978-84-16889-82-2
2,95€


Han passat uns quants mesos des de la candent batalla d’en Goku i companyia contra el monstre Bû. I ara un ésser poderosíssim entra en escena... Un déu!

*El jove Toyotarô és l'autor d'aquesta seqüela, seguint la idea d'Akira Toriyama.
* L'argument de Bola de drac Super té lloc en els deus anys que hi ha entre la derrota del monstre Bû i l'epíleg amb l'aparició de la Pan i l'Ûb.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada