09 de maig 2017

El 36 Saló del Còmic de Barcelona es celebrarà del dijous 12 al diumenge 15 d'abril

El 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona ha variat les dates inicialment previstes. Finalment se celebrarà del dijous 12 al diumenge 15 d'abril de 2018, ocupant el Palau 1, les dues plantes del Palau 2 i la plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc. L'equip de FICOMIC ja està treballant en un atractiu programa d'activitats, convidats i exposicions d'aquesta nova edició del certamen.

 

FICOMIC, d'altra banda, està ultimant un innovador programa per al XXIII Saló del Manga de Barcelona, ​​que se celebrarà del dimecres 1 de novembre (festivitat de Tots Sants) al diumenge 5 de novembre de aquest any al recinte de Fira Barcelona Montjuïc. L'horari al públic els cinc dies serà de les 9.00 a les 20.00 hores. Seran cinc dies on el manga, l'anime, els videojocs, el cosplay, la gastronomia, la cultura i tradicions japoneses brillaran com mai abans.
El Saló del Manga de Barcelona torna a ampliar el seu espai ocupant el Palau 1, les dues plantes del Palau 2, el Palau 3.1, totes les plantes del Palau 4, la planta baixa del Palau 5 i l'auditori de l'esmentat palau, a més de Plaça Univers on s'ubicarà el gran escenari cobert amb videowalls. El concurs de Cosplay ECG es celebrarà el divendres 3, el World Cosplay Summit el dissabte 4 i el concurs Clara Cow's Cosplay Cup i l’EuroCosplay diumenge 5. Els expositors estaran repartits entre la planta baixa del Palau 2 i el Palau 1, on també es trobarà la restauració japonesa.

Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada