08 de març 2017

Novetat de març de Dibbuks: La Patrulla Tucà

Per aquest mes de març amb el 35 Saló del Còmic de Barcelona a finals de mes, Dibbuks treu una novetat infantil en català, La Patrulla Tucà d'en Nico Naranjo

 
La Patrulla Tucà, de Nico Naranjo 
Infantil i juvenil
Rústic amb solapes, 56 pàgines, 16.5 x 23.5 cm, color 
ISBN: 978-84-16507-59-7
12 €
Ajuda al protagonista d'aquest còmic a caçar al gamusí rei i converteix-te en un veritable membre de la Patrulla Tucà!
 
Un grup de joves talents es dirigeix cap a una nova i excitant excursió. Vols ser un d’ells? És fàcil, només has de derrotar un Gamusí… i el Nou ho sap. Però els altres membres del grup el tracten amb menyspreu i crueltat, el que fa que tingui por de tot i no cregui en si mateix. Aquella nit, el Nou decideix superar totes les seves pors i s’escapa de la tenda de campanya per lluitar amb el rei del Gamusins. Qui guanyarà la batalla? Es convertirà en un veritable membre de la Patrulla Tucà?

Com tractar el bullying? Com parlar del tracte, a vegades cruel, que es donen els nens quan estan entre ells? A través d’un còmic, per exemple. Amb aquesta història acolorida, surrealista i divertida, el Nico Naranjo, professor de dibuix de l’ESDIP i monitor de campament, supera el repte de la subtilesa. És fàcil identificar-se amb el Nou i és molt positiu veure com a poc a poc reuneix el coratge per seguir endavant.

Un excel·lent punt de partida per començar a reflexionar i una història amena que acaba amb un petit glossari de temes propis de les activitats dels scouts. A partir de 7 anys .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada