13 de gener 2017

Quarta edició del Festival de Còmic 'Splash Sagunt'El 'Splash Sagunt Comic Festival' ja té cartell i data de celebració per a la quarta edició. El 10, 11 i 12 de febrer tindrà lloc este certamen que es consolida un any més i en el qual este gènere literari serà el protagonista absolut.

Fidels a la tradició que els cartells del festival estiguen il·lustrats per autores, en esta nova edició ha sigut la dibuixant barcelonina, Susanna Martín, la responsable d'il·lustrar i donar-li color a la proposta de 2017. Autora prestigiosa, compromesa i viatgera,  Martín ha il·lustrat mitjans com Diagonal, Pikara Magazine, Balanzín, Capçalera, Tretzevents, La Madeixa, Tentacles¸ Página 12 o El País, a més de fanzines i diversos projectes conjunts.

El festival de còmic Splash Sagunt torna enguany després de l'èxit de la passada edició que va concloure amb xifra rècord de 2.000 assistents, més de trenta autors dels més importants del panorama nacional i un homenatge al gran historietista Carlos Giménez. Un any més, la regidoria de Joventut torna a organitzar este festival que consolida el seu protagonisme entre els festivals del gènere de l'Estat Espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada