28 de desembre 2016

Micromecentatge pel tercer número de Sudando Tinta Ediciones

El col·lectiu Sudando Tinta Ediciones, sortit de l'Escola Joso Còmic, ha emprés una campanya de micromecentatge per realitzar el seu tercer fanzine, dedicat al tema paranormal. Us deixem amb la presentació del projecte. Podeu accedir a la campanya al següent enllaç.


  • Descripció del projecte

Un bon dia allà a principis d'estiu de 2014 un grup de dibuixants de l'escola Joso Còmic vam decidir cometre una bogeria, realitzar un fanzine, el nostre propi fanzine, amb tot el que això comporta; i per si fos poc, en dues edicions diferents!, català i castellà. Al principi semblava una missió impossible, però ens vam animar i al Saló del Còmic de Barcelona del 2014, vam fer acte de presència amb el nostre meravellós primer número del col·lectiu Sudando Tinta Ediciones, que vam dedicar íntegrament al tema víkings.

El cas és que el nostre primer treball, va ser tot un èxit en aconseguir vendre tots els exemplars que vam imprimir.

Des de llavors, hem crescut i hem imprès nous números: Una revista especial de Kung-Fu, el nostre segon número del col·lectiu de Sudando Tinta Edicions que el vam dedicar al bosc, etc. Som un grup de dibuixants amb ganes de mostrar al món del que som capaços. I és per això que per a aquesta nova aventura que tenim en ment, ens cal la vostra ajuda. Ajuda per poder afrontar el repte d'aconseguir una nova revista amb la mateixa qualitat que hem mostrat fins ara.

  • Objectiu

De moment, els socis que formem la revista hem invertit tot el que hem pogut per poder mantenir aquest somni, aquesta forma d'expressar-nos. Però seguir endavant en aquest projecte, és difícil, les despeses que es requereixen per mantenir-lo, resulten elevats.

És per això que hem realitzat aquest verkami, per poder finançar el treball dels nostres dibuixants i els costos del numero 3 de la revista, que, aquest cop, estarà totalment dedicat al tema Paranormal: monstres, fantasmes, ovnis, etc. Tot reunit en un volum que esperem ens ajudeu a fer realitat per poder presentar-lo al proper Saló del Còmic de Barcelona.

  • A què destinarem les vostres aportacions

En aquesta ocasió després de tirar endavant els números anteriors amb especial il·lusió i esforç, hem decidit presentar el projecte al públic abans d'editar per poder remunerar el seu treball als artistes.

També hem comptat amb les despeses d'impressió, publicitat i distribució que ens costarà l'edició.

Per a nosaltres sempre ha estat important tenir un alt nivell de qualitat. És per això que en tots els nostres números impresos, hem tingut una especial atenció pel que fa a la presentació dels nostres fanzines, realitzant-los en un format A5, amb unes cobertes de gramatge de 300gr i unes pàgines interiors de 90 gr totes elles a color i disponible en dues edicions, una en castellà i una altra en català.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada