29 de setembre 2016

Arriba el primer Saló del Còmic de Girona, el GiroCòmic

La ciutat de Girona acollirà la setmana que ve, del 7 al 9 d'octubre, el primer GiroCòmic, el nou Saló del Còmic que se situarà a  Fira de Girona, un nou esdeveniment a la ciutat que se sumarà a l'àmplia oferta firal i que els amants de les vinyetes rebran amb entusiasme.

Esperant tot conèixer la programació completa del GiroCòmic, de moment se sap que hi haurà exposicions, projeccions, signatura d'autors de renom, llibreries especialitzades, i escenificació de personatges, entre altres, segons ha fet públic avui Incatis, organitzadora de l'esdeveniment, en que cal destacar les col·laboracions de l'Ajuntament de GironaPanini i Selecta Vision.

GiroCòmic compartirà dates amb altres dues fires, també organitzades per Incatis. La primera és el ja conegut FiraTast, que tindrà lloc del 6 al 9 d'octubre i que s'allotjarà a l'edifici del Palau de Fires de Girona. En paral·lel, del 7 al 9 d'octubre també se celebra el saló de l'oci creatiu, Interquilt, que s'allotjarà en una carpa. De la mateixa manera i en les mateixes dates, el Saló del Còmic de Girona també s'allotjarà en una altra carpa. 

L'horari del GiroCòmic serà de 10 a 20 hores el divendres i dissabte (dies 7 i 8 d'octubre) i de 10 a 15 hores el diumenge 9. 
 
Podeu seguir el GiroCòmic a través de les seves xarxes: Twitter i Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada