14 de juliol 2016

Catalan Networks 1. Units contra l'Inquisidor!!

Autor: Dani Zarzuelo (DaniZAR)
Publicat per: @fterCOMIC, abril de 2016
Format: Grapa, 40 pàgines, B/N
Preu: 3,5€




Aquest passat abril es va publicar en paper el webcòmic Catalan Networks d'en Dani Zarzuelo "DaniZAR, el qual fou originalment publicat de manera digital entre el setembre de 2013 i febrer de 2014 al seu corresponent blog. El còmic en paper es tracta d'una edició en format còmic americà enquadernat amb grapa amb cobertes a color i interiors en blanc i negre.

En aquest primer número de Catalan Networks anomenat Units contra l'Inquisidor!, tres superherois que operen a Catalunya i els quals els seus poders es basen en la cultura i tradició catalanes, en Senyera, l'Almogàver i en Casteller, s'hauran d'enfrontar al misteriós Inquisidor per tal d'aturar la seva invasió a la ciutat de Barcelona.

Cada un d'aquests 3 superherois té la seva pròpia identitat real.

En Roger Pou és un investigador de la UPC que està fent el doctorat en el Departament de Ciències i Tecnologia Aeroespacial. Està desenvolupant un exosquelet pel seu us en l'espai quan el projecte pel que treballa s'acaba cancel·lant. Ell segueix el desenvolupament del vestit fins a convertir-se en en Senyera.

L'Almogàver és l'alter-ego de l'Ignasi Fullatallada un catedràtic d'història a la Universitat de Barcelona. Durant l'estudi d'un objecte trobat en unes excavacions arqueològiques a Turquia descobreix que és l'esperit d'en Roger de Flor que l'acaba posseint. 

En Pere Torregran és un bomber nascut a Terrassa però que viu a Barcelona. Un bon dia gaudint de l'escalada a la muntanya de Montserrat descobreix que té poders que li permeten créixer i fer-se gran com un castell. De l'afició pels castells que sent des de petit decideix anomenar-se en Casteller, sent el color de la seva camisa el lila dels Minyons de Terrassa.

En aquests moments en DaniZAR ja està treballant en la segona de les tres parts que ha de tenir Catalan Networks. Que són tres parts, ens ho diu les pàgines extres, on explica els orígens remots d'aquests superherois, remots en el sentit que ja fa anys que l'autor els té en ment i que han passat per diverses etapes fins a aquesta, l'actual i definitiva. Esperem doncs que properament podem gaudir de la continuació de les aventures dels Catalan Networks.  


Llop Segarrenc

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per la ressenya!

    Certament estic treballant en la continuació del webcòmic, espero poder tenir notícies aviat!

    Català a l'atac !

    ResponElimina