17 de juny 2016

Els guanyadors del World Cosplay Summit 2015 participaran al XXII Saló del Manga de Barcelona

El XXII Saló del Manga de Barcelona té en el cosplay una de les seves principals activitats. És per això que enguany el certamen comptarà amb la participació de la parella guanyadora de l'última edició del World Cosplay Summit, celebrada a la ciutat japonesa de Nagoya l'any passat. Es tracta de Shema Arroyo i Juan Carlos Tolento, també coneguts com TWIN cosplay. Aquesta parella de cosplayers, procedents de la ciutat mexicana de Toluca, han portat el seu art per tot el món aquests dos últims anys. La seva feina destaca per la passió, la qualitat i el detall amb què creen les seves elaborades disfresses, motius pels quals se'ls considera com uns dels cosplayers més reconeguts mundialment i que fa que la seva presència sigui reclamada en multitud d'esdeveniments, tant nacionals com internacionals. Ara, per primera vegada, visitaran la ciutat comtal per formar part del Saló del Manga de Barcelona.


Per a Juan Carlos Tolento "El cosplay s'ha convertit en la meva aventura favorita, he après moltes coses que mai hauria imaginat, habilitats que m'han permès créixer personalment i, sobretot, professionalment". Una cosa semblant comenta Shema Arroyo "El cosplay, al ser l'art multidisciplinari que és, m'ha permès traslladar totes les habilitats que he après professionalment i personalment en una sola tasca. A més, m'ha empès no només a millorar-les, sinó a adoptar i aprendre noves capacitats creatives i personals per superar els incomptables reptes que cada nou projecte presenta". Tots dos professionals han sabut treure el màxim profit al que inicialment era una afició i que ara comparteixen amb la seva vida professional.

TWIN cosplay participaran en diversos actes del XXII Saló del Manga de Barcelona. Formaran part del jurat, tant del Concurs de Cosplay (dissabte 29 d'octubre), com del World Cosplay Summit (diumenge 30 d'octubre). També realitzaran tallers i una taula rodona sobre el món del cosplay, entre altres activitats. Podeu seguir a TWIN cosplay en el seu compte oficial de Twitter @TwinCosplay.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada