04 de maig 2016

L'Alcaldessa de Barcelona i el Conseller de Cultura inauguraran demà el 34 Saló Internacional del Còmic de Barcelona

El 34 Saló Internacional del Còmic de Barcelona celebrarà demà, dijous 5 de maig, la inauguració oficial del certamen a les 12:00 hores. L'acte comptarà amb la participació de l’Excel·lentíssima Sra. Ada Colau, alcaldessa de Barcelona; l’Honorable Sr. Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya; la Il·lustríssima Sra. Eugenia Doménech, directora general del Servei Català de Trànsit; i la Sra. Berta Sureda, comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Les autoritats seran rebudes pel president de FICOMIC i del Gremi d'Editors de Catalunya, Sr. Patrici Tixis, i pel Secretari General de FICOMIC, Sr. Carles Santamaria. El recorregut s'iniciarà a les 12:00 hores per plaça Univers per recórrer a continuació els diversos espais del certamen. Un cop acabat el recorregut tindran lloc els parlaments per part del Sr. Patrici Tixis, de l’Honorable Sr. Santi Vila i de l’Excel·lentíssima Sra. Ada Colau.

El 34 Saló Internacional del Còmic de Barcelona se celebra del dijous 5 al diumenge 8 de maig a Fira de Barcelona Montjuïc.

Font: Nota de premsa de Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada