01 d’abril 2016

Novetats de Sant Jordi/maig de Norma: Victus, Marc Márquez i Tom

De cara a Sant Jordi, Norma Editorial treu les seves novetats corresponents al mes de maig. De novetats en català en tindrem 3: La primera part de l'esperada adaptació de Victus, el còmic oficial de Marc Márquez, el tro de Cervera, i nou volum del dinosaure Tom, que aquest cop visita Barcelona.

A la venda el 11 d'abril (edició: novetats retardades uns dies)!  


Victus 1. Veni, de Santamaría, Dalmases i Sintes
Basat en la novel·la d'Albert Sánchez Piñol
Volum 1 de 3
Cartoné - 22x29.5 - 56 pàgines - Color
ISBN: 978-84-679-2309-4
17€


L'ADAPTACIÓ AL CÒMIC D'UN DELS MAJORS FENÒMENS EDITORIALS DE COMENÇAMENT DE SEGLE

Ambientada a la Guerra de Successió Espanyola, Victus narra la tragèdia d'una ciutat i de l'home que la va trair. Martí Zuviría, jove alumne del Marquès de Vauban, es convertirà en un geni de l'enginyeria militar i una peça clau en el setge de la Barcelona de 1714.

NORMA EDITORIAL trasllada al format vinyeta el best-seller internacional d'Albert Sánchez Piñol. Un tríptic rigorosament documentat i supervisat pel propi autor, que recrea un dels episodis clau en la història de Barcelona.


Marc Márquez. La història d'un somni, de Belen Ortega i Isidro Sánchez
Cartoné - 19x26 - 160 pàgines - Color
ISBN: 978-84-679-2322-3
19,5€LA VERITABLE HISTÒRIA DE SUPERACIÓ DEL PILOT QUE HA BATUT TOTS ELS RÈCORDS DE MOTO GP

Marc Márquez ha revolucionat l'esport de motociclisme, aconseguint 4 títols mundials amb només 21 anys i conquistant multitud de rècords amb una personalitat alegre i espontània que li han valgut l'admiració d'aficionats de tot el món.

Ara, per primera vegada en forma de còmic, descobrim la trajectòria del carismàtic pilot de Cervera, des que els seus pares li regalen la seva primera moto de gasolina amb 4 anys, fins a aconseguir el seu primer títol mundial de MotoGP.

Una inspiradora història real explicada pels mateixos protagonistes, plena de sacrifici, passió i superació, que entusiasmarà els seguidors del pilot i als aficionats del motociclisme.

La dibuixant Belen Ortega (Pajaro Indiano) signa un treball espectacular que recrea amb veracitat l'ambient del Mundial de Motociclisme.

Inclou un pròleg de l'avi del pilot, Ramon Márquez,  
i un apartat especial amb totes les seves motos, rècords i resultatsTom a Barcelona, de Daniel Torres 
Cartoné - 26,5x27 - 56 pàgines - Color
ISBN: 978-84-679-2319-3
15,5€

EL PERSONATGE MÉS CARISMÀTIC DE DANIEL TORRES, TOM, TORNA I VISITA BARCELONA 

Després de viatjar per tot el món, TOM arriba a Barcelona a la seva illa flotant. Allà passejarà per la Rambla, acabarà amb les existències de la Boqueria, dormirà sobre de la Torre Agbar i somiarà amb la Barcelona dels mil colors. Un recorregut per les meravelles de la ciutat comtal amb l'art d'un dels grans autors del nostre còmic.

Recentment nominat al Premi a la millor Obra al Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2016, Daniel Torres reprèn les aventures del dinosaure TOM i ens convida a redescobrir la ciutat de Gaudí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada