26 d’abril 2016

La polifacètica creadora argentina Sole Otero participa al Saló del Còmic de Barcelona

L'autora argentina Sole Otero se suma a la llista de convidats al 34 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, ​​on arribarà de la mà d'Ediciones La Cúpula, editorial del seu llibre La pelusa de los días. Es tracta de l'obra que recull les tires còmiques publicades per Otero durant els últims quatre anys a la xarxa, en què reflecteix i il·lustra les petiteses quotidianes de la realitat, a vegades imperceptibles.

sole-otero.jpg

Soledad Otero va néixer, va créixer i resideix a Buenos Aires, Argentina. Ja en la seva infantesa deixava córrer la seva imaginació inventant històries o dibuixant tot el que es trobava. Ara es resisteix a deixar de fer-ho i per això treballa en el que li agrada més: explicar històries, reals o imaginàries, en forma de quadrets, il·lustracions o ninots.

Sole es va llicenciar com a Dissenyadora tèxtil a la Universitat de Buenos Aires l'any 2010 i ha participat en diversos tallers d'historieta, il·lustració, brodat i fotografia. Actualment, a més de la seva feina com a il·lustradora freelance, reparteix els seus dies entre els seus projectes personals, com la seva tira diària La pelusa de los días, la fabricació de ninots, titelles i objectes teixits, i la seva feina com a docent de teixit a màquina i il·lustració tèxtil. Entre els seus diversos treballs il·lustrats es troben la historieta Popi, per a la revista Biliken; el llibre A fada sonhadora, al costat de la cantant Nana Toledo; i el llibre Ni se te ocurra, de Liza Porcelli Piuzzi.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada