22 d’abril 2016

Catalan Networks: Edició en paper i firmes per Santi Jordi

Catalan Networks de DaniZar ha fet al salt a l'edició en paper després d'haver-se publicat digitalment. Es tracta d'una edició en format còmic americà enquadernat amb grapa amb cobertes a color i interiors en blanc i negre.


A més a més, el 23 d'abril l'autor serà a Terrassa a la parada de Landròmina signant exemplars de l'edició en català en paper dels Catalan Networks. 

Horaris de firmes
Si us voleu emportar el vostre còmic signat, el podreu trobar a la parada al matí de 11.30 a 13.00 i per la tarda de 17.30 a 19.00

Aquest primer número dels Catalan Networks recopila la publicació en línia de les aventures d'uns superherois que operen al territori català i els poders dels quals es basen en la cultura i tradició catalanes. Senyera, Almogàver i Casteller s'hauran d'enfrontar a l'Inquisidor per tal d'aturar la invasió de la ciutat Barcelona.


També el podeu comprar per internet en el següent enllaç: http://www.ks-interactivos.com/producto/catalan-networks-1-catala/ (si el compreu abans del 25 d'abril les despeses d'enviament són gratuïtes).

Font: Catalan Networks i Newsletter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada