22 de març 2016

Els nominats als premis del 34 Saló del Còmic tindran una tarda de trobades amb els aficionats

Els nominats als premis del 34 Saló Internacional del Còmic de Barcelona mantindran trobades amb els aficionats a la tarda del divendres 6 de maig a la Sala d'Actes 2 situada al Palau 2 de Fira Barcelona Montjuïc. Aquesta activitat tindrà lloc abans del lliurament dels Premis del Saló. A les 16:00 hores els responsables dels fanzines Fanzipote, La gallina vasca, Nimio, Paranoidland i Zocalo Fanzine, explicaran als aficionats la trajectòria i característiques de les seves publicacions alternatives. A les 17:00 hores seran els cinc candidats al Premi a l'Autor Revelació, Cristian Robles, Javi de Castro, Jorge Monlongo, Mai Egurza i Nadar, els que tindran la seva trobada amb el públic.


La trobada amb els autors responsables dels títols nominats a la Millor Obra se celebrarà en dos torns donat que són deu les obres seleccionades. A les 18.00 hores tindrà lloc el primer torn amb els autors de cinc obres nominades i a les 19.00 hores un segon torn. Els deu títols nominats són Barcelona. Los vagabundos de la chatarra, de Jorge Carrión i Sagar (Norma Editorial); Corto Maltès. Sota el sol de mitjanit de Juan Díaz Canales i Rubén Pellejero (Norma Editorial); Els fantasmes de Gaudí de El Torres i Jesús Alonso Iglesias (Dibbuks); El mundo a tus pies de Nadar (Astiberri Ediciones); ¡García! 1 de Santiago García i Luís Bustos (Astiberri Ediciones); La balada del norte. Tomo 1 de Alfonso Zapico (Astiberri Ediciones); La casa de Paco Roca (Astiberri Ediciones); La casa. Crónica de una conquista de Daniel Torres (Norma Editorial); La última aventura de Josep Busquet i Javi de Castro (Dibbuks) i Rituales de Álvaro Ortiz (Astiberri Ediciones). Un cop finalitzat aquesta trobada es procedirà a la mateixa Sala d'Actes 2 a la cerimònia de lliurament de premis.

El dissabte 7 de maig, a la Sala d'Actes 1, tindrà lloc una taula rodona amb els guanyadors dels premis del 34 Saló Internacional del Còmic de Barcelona. L'organització del Saló del Còmic pretén amb aquestes trobades un millor coneixement i un tracte directe per part del públic amb els quals han estat elegits pels professionals com els millors autors de l'any 2015.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada