01 de desembre 2015

Novetat de desembre d'Astiberri: El retorn dels conillets suïcides

Com a novetat de desembre, Astiberri ens porta El retorn dels conillets suïcides, el segon volum en català de la reeixida saga de conills de l'anglès Andy Riley.


A la venda el 4 de desembre!


El retorn dels conillets suïcides, d'Andy Riley
Cartoné - B/N - 96 pàgines
10€

Després de l’èxit aconseguit amb El llibre dels conillets suïcides, Andy Riley demostra que si alguna cosa els sobra als seus sorprenents personatges és imaginació. Durant les seves 96 pàgines els conillets suïcides fan gala d’una creativitat inesgotable a l’hora d’imaginar noves i recargolades maneres de posar fi a les seves vides. D’un en un, en grup, i de vegades homenatjant pel·lícules conegudes, a l’hora de trobar noves formes de suïcidar-se els conillets d’Andy Riley són incomparables.

El sentit de l’humor pervers d’Andy Riley provocarà la hilaritat del lector, que no deixarà d’admirar la imaginació d’un artista que no té prejudicis per mostrar el costat fosc d’uns animalets que (gairebé) tothom veu amb simpatia.

Són més de 58.000 exemplars venuts per la saga de Los conejitos suicidas en castellà, que té la seva continuació en l’edició en català d’El llibre dels conillets suïcides.

"El cas és que veure les immolacions, decapitacions i desmembraments d’aquests animalets suaus i peluts, tan íntimament lligats a la innocència i la candidesa, resulta catàrtic i hilarant, si no jocosament malaltís." Andrés S. Braun - El País


Font: Astiberri 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada