16 de setembre 2015

Super Mario celebra els seus 30 anys al Saló del Manga de Barcelona

Aquest any se celebra el 30 aniversari del llançament al Japó del primer videojoc de Super Mario Bros. per a la Nintendo Entertainment System. És per això que se succeeixen esdeveniments a tot el món per commemorar aquesta significativa celebració i el XXI Saló del Manga de Barcelona vol formar part d'aquesta important efemèride i retre un sincer homenatge a un dels personatges més populars dels videojocs.


Des del llançament de Super Mario Bros. el 1985, el personatge creat pel Premi Príncep d'Astúries de la Comunicació i Humanitats 2012, Shigeru Miyamoto, ha protagonitzat nombrosos jocs en què ha hagut de travessar imaginatius mons per salvar la princesa Peach. Volem que tot aquest ric univers estigui present al XXI Saló del Manga de Barcelona, ​​i per això tenim previstes un seguit d'activitats al voltant de la figura del lampista més famós del món.

Per celebrar aquests 30 anys de Super Mario Bros., i en col·laboració amb Nintendo Ibèrica, el XXI Saló del Manga de Barcelona cedirà gran part del protagonisme al simpàtic personatge i a l'univers creat per Shigeru Miyamoto al voltant de Mario.

A l'escenari situat a la plaça Univers se celebrarà, el dissabte 31 d'octubre, un Concurs de Cosplay de Super Mario Bros. El Palau 1 comptarà amb un espai de 750 m2 protagonitzat per Super Mario Bros. en el qual es podran provar algunes de les últimes novetats de la icona dels videojocs per a Nintendo 3DS i Wii U, entre ells Super Mario Maker, el primer joc de la sèrie en el qual els usuaris poden crear els seus propis nivells i reptar a altres jugadors a que els superin en la seva Wii U. Els fans també podran provar jocs del bigotut personatge previstos per a llançament a finals d'aquest any, com Mario Tennis: Ultra Smash per a Wii U. Altres títols basats en l'univers de Mario que podrem trobar són Super Smash Bros. for Wii U, Mario Kart 8 o Yoshi’s Woolly World per a Wii U. Per a la família de consoles portàtils Nintendo 3DS, Nintendo també portarà grans jocs de Mario com Super Smash Bros. for Nintendo 3DS, Mario Kart 7, New Super Mario Bros. 2, Mario Party: islandTour i Puzzle&Dragons: Super Mario Bros. Edition. La companyia nipona també tindrà, per a gaudi dels visitants, videojocs com Disney Infinity 3.0: Play Without Limits - Star Wars, Project Zero: Maiden of the Black Water, YOKAI WATCH, Xenoblade Chronicles 3D, Little Battlers eXperience i Pokémon Rubí Omega/Zafiro Alfa, entre d'altres. Pokémon també tindrà una gran presència al XXI Saló del Manga amb un espai de 100 m2 situat al Palau 2.

Però hi ha molt més que videojocs. La planta baixa del Palau 2 acollirà una completa exposició sobre la història de Super Mario Bros. I és que 30 anys donen per a molt i al XXI Saló del Manga de Barcelona us anirem mostrant tot això i molt més. Here we go!


Font: Ficomic 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada