29 de maig 2015

Supercatalà 2.0 Conspiració

Títol: Supercatalà 2.0 Conspiració
Autors: Olga Resina (Il·lustració), Sergio Pérez (Guió i maquetació), Xavier Graset (Pròleg)
Publicat per: Ooso Còmics, abril 2015.
Format: Rústic, 72 pàgines, Color
Preu: 10€
 
 
 
 
 
 
Després d'una campanya de micromecenatge, ens ha arribat el segon volum de l'obra editada per Ooso Còmics: Supercatalà 2.0 Conspiració. La temàtica de fons és la mateixa que el primer volum: crisi, corrupció, problemes socials, tot el que es viu a dia a dia. 
 
Davant la gran actuació que va tenir el Supercatalà en el primer volum, els poders fàctics sabent que l'heroi els hi és una amenaça ja que va contra dels seus interessos, donant esperança i llibertat a la població envers la opressió econòmica i social en que es troba, decideixen portar a terme un pla, una maquinació per aturar la doble identitat del jove Almo. Els fets se succeiran comportant un desenllaç del tot inesperat, allò que és diu un cliffhanger
 
Són molts els personatges famosos com també mecenes que apareixen al còmic, sent en Xavier Graset un dels dibuixats com també el prologuista d'aquest volum, a part de les referències a altres còmics i superherois com ja succeeïa en el primer volum i com és normal sent l'Almo propietari d'una botiga de còmics.  
 
S'espera doncs doncs que un futur s'obri una nova campanya de micromecenatge per portar a terme la realització el tercer volum de Supercatalà i així resoldre aquest inesperat cliffhanger d'aquest segon llibre. Mentrestant gaudiu d'aquests dos primers còmics d'aquest superheroi català. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada