09 d’abril 2015

El Saló del Còmic tindrà espais de videojocs amb consoles de Nintendo i PlayStation 4

Un any més, el 33 Saló Internacional del Còmic de Barcelona tindrà dos espais dedicats als videojocs a la planta superior del palau 2 on brillaran amb llum pròpia les últimes novetats. Nintendo donarà un especial protagonisme l'últim de The Legend of Zelda, que comptarà fins i tot amb una exposició dedicada a la saga. Playstation 4 donarà ocasió als visitants a provar Bloodborne, el joc revelació de 2015, i endinsar-se en la terrorífica aventura de UntilDawn.


logos.jpg

En l'exposició de The Legend of Zelda es mostraran il·lustracions dels primers esbossos de la saga, com els primers dissenys de Link, dibuixats pel mateix Shigeru Miyamoto, o l'evolució dels dissenys dels personatges al llarg dels més de 25 anys d'història; com va ser el procés de creació que va influir en el desenvolupament argumental de la sèrie, la veritable cronologia de la saga i un repàs del disseny dels videojocs més emblemàtics. Entre les activitats que tindran lloc amb motiu d'aquesta celebració, el dijous 16 d'abril a les 11:30 del matí s'impartirà una classe de ocarina, l'instrument que toca Link, a més de 50 nens de primària, als que un dels desenvolupadors de videojocs més famosos del país, José Luis Vaello, explicará com ha influït The Legend of Zelda en el seu treball.

Entre les novetats de Nintendo, a més de tots els jocs de la sèrie Zelda, destaca Splatoon, un dels jocs més esperats de l'any, que podrà provar per primera vegada al Saló. Un joc de batalles quatre contra quatre l'objectiu és el de cobrir el major terreny possible amb la tinta del teu equip. Altres jocs als quals podrà jugar seran Pokémon, Monster Hunter 4 Ultimate i Mario Kart 8. Es posaran a disposició del públic més de 70 consoles, New Nintendo 3DS i New Nintendo 3DS XL amb aquesta finalitat.

Per la seva banda, a la Zona PlayStation, els assistents podran comprovar com jugar al aclamat Bloodborne és un autèntic desafiament i com de terrorífic és UntilDawn. O Helldivers, un dels jocs amb la manera multijugador més potent i addictiu de la nova generació. També podran competir en emocionants tornejos multijugador amb dos títols mítics per als seguidors del manga i els videojocs: DragonBall XV: Xenoverse i Mortal Kombat X. A més, tot el que passi a la zona PlayStation es podrà seguir de prop a través de les xarxes socials . Els jugadors podran estar al corrent de totes les activitats, tornejos i concursos en els perfils oficials de PlayStation Espanya a Twitter i Facebook a través del hashtag #FicomicPS4


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada