25 de febrer 2015

Scott McCloud presentarà al Saló del Còmic la seva última novel·la gràfica

L'autor i teòric del còmic nord-americà Scott McCloud, una de les referències de la novel·la gràfica d’àmbit internacional, participarà en el 33 Saló Internacional del Còmic de Barcelona per presentar la seva obra El Escultor, publicada per Planeta Cómic. Durant més de trenta anys de trajectòria professional, McCloud és conegut com un dels impulsors clau del còmic com a mitjà artístic.

scott.mccloud-photo.jpg

Scott McCloud és el multiguardonat autor de Entender el cómic, Reinventar el cómic i Zot!, així com de molts altres còmics de ficció i no ficció gestats al llarg de la seva dilatada carrera. Va ser impulsor del fenomen Un còmic en 24 hores (24-hour comic), i sol impartir conferències regularment sobre el poder dels còmics i la comunicació visual. Els seus treballs i relats s'han traduït a vint idiomes, i molts d'ells poden trobar a la web www.scottmccloud.com.

Scott McCloud s'endinsa en el colpidor, divertit i inoblidable camp de la ficció amb El Escultor, obra que serà pròximament adaptat a la gran pantalla en un film produït per Sony Pictures. En la seva nova novel·la gràfica McCloud ens presenta els resultats de com ens pot afectar portar un desig a l'extrem. El seu protagonista està disposat a morir per la seva obra... literalment. Gràcies a un tracte amb la Mort, aquest jove escultor aconsegueix complir el seu gran desig de la infància: ser capaç d'esculpir, únicament amb les mans, qualsevol cosa que imagini. Però ara, amb només 200 dies de vida per davant, decidir què crear li està resultant més difícil del que pensava. Scott McCloud vindrà al Saló del Còmic a presentar El Escultor gràcies a la col·laboració de Planeta Cómic.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada