24 de novembre 2014

Novetats de novembre de Base: Arriben els còmics de Marsupilami

Per aquest mes de novembre Editorial Base ens porta els dos primers números dels còmics de Marsupilami i el l'àlbum 21 del Barrufets


Marsupilami 1. La cua del Marsupilami, d'André Franquin (creador original), Batem i Greg 
21 x 29,7cm, 48 pàgines
14€

A la frondosa i exòtica selva de Palòmbia hi viuen molts animals, però cap de tan singular com el Marsupilami. L’expedició capitanejada pel caçador anglès Bring M. Backalive s’endinsarà al cor de Palòmbia per capturar un exemplar d’aquest entremaliat animal. Però malgrat tota la seva experiència, molt aviat descobriran que no és tasca fàcil capturar el Marsupilami.





Marsupilami 2. El bebè de la fi del món, d'André Franquin (creador original), Batem i Greg
21 x 29,7cm, 48 pàgines.
14€

El Marsupilami no és l’única espècie exòtica que es pot trobar avui dia a Palòmbia. Per estrany que sembli, a la caòtica capital sud-americana han trobat un ós panda. No obstant això, una delegació del govern de la Xina té la missió de retornar-lo al seu hàbitat natural. Disposats a treure’ls fins a l’últim cèntim, el govern de Palòmbia lloga als ambaixadors asiàtics l’avió més atrotinat que troba per transportar l’animal. El tros de llauna amb hèlix i ales amb què traslladen el panda s’estavellarà sobre la selva de Palòmbia i el petit i sorollós animaló anirà a caure al territori dels marsupilamis, amb els quals mantindrà una divertida relació d’amor i odi.


Els Barrufets 21. El progrés no es barrufa, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7cm, 48 pàgines.
12€

El poble està en plena efervescència. El Gran Barrufet no hi és i tots els Barrufets s’han posat a treballar en les reparacions anuals de les seves casetes. El Barrufet Inventor decideix crear màquines que facilitin la feina dels Barrufets. Aviat aquests invents seran reclamats per tots i la vila s’omplirà de màquines robot que treballaran de forma incansable per satisfer els capricis dels seus joves amos. Però durarà per sempre?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada