11 de novembre 2014

En marxa el 2n. número de Guirigall fanzine


Guirigall fanzine és un projecte de Comboi Gràfic al País Valencià per realitzar una publicació trimestral per als amants de l´obra gràfica. Consta de col·laboracions amb artistes gràfics amb la lliure interpretació de la temàtica assignada a cada número, a més d´articles, vídeos i entrevistes.

Un -comboi-, segons el significat més comú de la paraula, és un conjunt de vehicles (de qualsevol tipus) que viatgen junts per donar-se suport mutu. En valencià també s´utilitza l´expressió popular , per expressar l´unió de dues o més persones que duen a terme una empresa o activitat lúdica.

Per aquesta raó emprem el nom Comboi Gràfic perquè allò que pretenem és reunir forces entre totes les persones creatives que utilitzen l´obra gràfica: il·lustració, xilografia, serigrafia, calcografia, llibres d´artista, etc. Com a mitjà d´expressió i donar-nos a conèixer; treballar conjuntament i tindre un espai on parlar, participar i assabentar-se de tot allò que haja de veure en la gràfica.

Al nº 2 de Guirigall fanzine, amb la temàtica  Diàspora, contarem amb una extensa entrevista a Toni Cabo, i a més aportarà una col·laboració per a la temàtica Diàspora! Podeu fullejar el número 1 aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada