29 d’octubre 2014

L’Octubre Centre de Cultura Contemporània acollirà una exposició sobre "Boro, el Còmic"

15 anys d'historietes en valencià

Inauguració:
divendres 7 de novembre a les 19.30h amb el seu autor Toni Cabo, Sento Llobell (autor de còmics), Álvaro Pons (crític), Paco Camarasa (editor) i Pau Marqués (escriptor i guionista de còmics)
C/ Sant Ferran, 12 - València. 

Toni Cabo és actualment un dels il·lustradors valencians més coneguts i un referent en el món de la historieta infantil en català. Ha il·lustrat una trentena de llibres de narrativa infantil i juvenil per a les editorials més importants del país. Vinculat des dels seus inicis a les revistes Camacuc, Tretzevents, Esquitx o Piu-Piu, és el creador de les genials historietes de Boro, Moro i Puromoro, l'encantadora Lucrècia, personatge inspirat en la infantesa de Lucrècia de Borja, de l'emblemàtica Georgina, la sèrie humorística Domèstics i les delicioses tires còmiques d'en Boro, publicades en la revista catalana Tretzevents. Ha participat en diverses exposicions col·lectives d'il·lustració. Seleccionat per la OEPLI en la Biennal d’Il·lustració de Bratislava, 2003 així com els storyboards de l'original sèrie d’animació en plastilina Caracolímpics de la Productora Truca Films i La Cinquième (Canadà).

El seu treball creatiu el desenvolupa com a il·lustrador i autor d'historieta, i servint-se d'aquest recurs, el del còmic, per apropar els xiquets i xiquetes l'interès de la lectura i el còmic en català.

Aquesta exposició forma part de les activitats paral·leles de la Plaça del Llibre 2014

--Entrada lliure.
Horari de visites
-De dilluns a divendres: de 9h a 21h
-Dissabtes matí: de 10h a 14h
-Dissabtes vesprada, diumenges i festius tot el dia: tancat (excepte en els casos que hi haja altres activitats)

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada