27 d’octubre 2014

Inauguració oficial del XX Saló del Manga de Barcelona

 
El Saló del Manga de Barcelona té el plaer de convidar-te a la inauguració oficial de la seva vintena edició aquest dijous 30 d'octubre a les 12:00 hores a Fira de Barcelona (Entrada per Avinguda Reina Maria Cristina – Plaça Univers). A la inauguració hi participaran les següents autoritats:

• Excel·lentíssim Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona
• Excel·lentíssim Sr. Kazuhiko Koshikawa, ambaixador del Japó a Espanya
• Honorable Sr. Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya
• Il·lustríssim Sr. Jaume Ciurana, tinent d'alcalde de Cultura de Coneixement, Creativitat i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona
• Il·lustríssim Sr. Hiroyuki Makiuchi, cònsol general del Japó a Barcelona
• Sr. Hiroyuki Ueno, director de Fundació Japó a Espanya
• Sr. Daniel Fernández, president de FICOMIC i del Gremi d'Editors de Catalunya
• Sr. Carles Santamaria, director del Saló del Manga de Barcelona

Les autoritats faran un recorregut pels recintes del Saló. L’acte finalitzarà a la Sala d’Actes 2 situada a la planta superior del Palau 2 on tindran lloc els discursos.

El XX Saló del Manga de Barcelona arrencarà amb un dia ple d'activitats. La primera conferència del Saló serà a les 13 hores a la sala d’actes 1 del Palau 1, Toni Torres, col·leccionista dels Beatles i productor musical, parlarà dels Beatles al Japó. A la mateixa hora, al taller de cuina japonesa, tindrem el Concurs Cata a cegues d’ingredients japonesos. I a les 18.30 hores ens visitarà Jordi Roca, el millor pastisser del món, d’El Celler de Can Roca, per parlar dels Postres de Jordi Roca que se serveixen amb sake. A les 19 hores també a la sala d’actes 1 el dibuixant Ken Niimura tindrà una trobada amb els fans. A més dels concerts i gimcanes a l’escenari situat a la plaça Univers, tindrem els tallers de jocs japonesos, de dibuix Pokémon, taller de manga, sala de meditació, tallers de macrobiòtica, taller de vestir kimono, espais de Reiki, Shiatsu, Kobido i l’àrea de videojocs de Nintendo i Bandai Namco. Les projeccions d’anime als Arenas Multicines començaran el dijous a les 16 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada