01 de setembre 2014

Micromecenatge pel segon volum de "Supercatalà"

Descripció del projecte

Creació, edició i publicació del segon còmic del Supercatalà

El Supercatalà. Diari d'un català indignat, és un còmic que reveindica un canvi i aposta per a la lluita del nostre dia a dia. Defensem la capacitat de lluita i superació de les persones per produir canvis. D’aquí que el nostre protagonista, l'Almo, vol representar al català actual i quotidià que indignat per l'entorn social en que viu decideix fer-hi alguna cosa.
L'Almo, és un físic aficionat als còmics, que amb les seves reflexions diàries, fruit de la impotència de la societat davant la seva realitat social decideix canviar les regles del joc. Per aconseguir-ho idea un pla estratègic que l'acabarà convertint en ell mateix en un superheroi.
El Supercatalà preten tractar les injusticies socials actuals i donar-hi una solució. En el primer volum, l'Almo actua contra el principal opressor del poble, el poder financer (veure: http://issuu.com/supercatala/docs/supercatala) i en aquest segon volum volem que actui contra la corrupció política.

 

A què destinarem les vostres aportacions

Us necessitem

El supercatalà és un projecte que necessita del vostre suport per a ser una realitat.
és un projecte que les editorials convencionals el consideren massa real i incòmode per una banda o bé els interessa fer "canvis". Nosaltres volem que el supercatalà pugui dir i fer la seva, sense cap lligam polític, i per això ha de ser lliure. I aquesta llibertat només ens la pots donar tu.

 

Sobre les recompenses

El teu còmic

És essencial que sigui el còmic del poble, de tots nosaltres. I què millor que tu també siguis un extra del mateix còmic, un/a ciutadà/ana que va a la feina, o que passeja pels carrers, o que interactues amb el supercatalà, o...Per aquesta raó et proposem en la campanya de finançament la opció que amb una foto teva et dibuixem i t'incorporem en el còmic. Us ensenyem uns exemples on tots els personatges de les vinyetes són persones reals com tu i com jo.

Un altra recompensa és adquirir el Volum 1 (missió contra el poder financer) i el volum 2 (en projecte: contra la corrupció política) dedicats.

 

Calendari previst

El còmic té un temps de producció i creació de 5 mesos per a unes 60-70 pàgines aproximadament i 3 setmanes d'edició i publicació.

 

+ Info


1 comentari: