21 d’agost 2014

KMM. Novel·la gràfica

Autors: Sergi Portabella (Guió) i Pedro Espinosa (Il·lustracions)
Publicat per: Cossetània Edicions, gener 2014. 
Format: Rústic amb solapes, 104 pàgines, Color
Preu: 15,50€

Després de 2 temporades i poc abans d'estrenar-se la tercera temporada, Kubala, Moreno i Manchón va saltar al còmic amb KMM. Novel·la gràfica, per part de Sergi Portabella al guió i Pedro Espinosa a les il·lustracions, el qual fou publicat per Cossetània Edicions. Recordem que els còmics basats en sèries o mini-sèries de TV3 havien estat publicats per Ediciones Glénat, com Serrallonga i Terra baixa.

El còmic tals com si es tractés d'un episodi de la sèrie, seguirem els tres detectius els quals hauran d'esbrinar la veritat que s'amaga en cas que se'ls hi ha encarregat. L'Olívia és una jove la qual el seu blog té molt èxit entre els joves. Un dia però unes fotos privades i compromeses que es trobaven al seu mòbil surten publicades al seu perfil d'una xarxa social. Davant d'això la noia contracta el serveis de l'agència de detectius Solé i Moreno.

A part dels tres detectius també veurem la Marga, en Blai i el Narcís, les escenes del Bar Cino no hi podien faltar, i també hi surt la Sara, la filla d'en Kubala, que com ja fa amb la sèrie col·laborarà amb els seus dots d'informàtica. Tots els personatges estant molt ben representats en el paper i la història en sí no s'allunya gens de les aventures que surten a la sèrie. Una bona adaptació de KMM, que farà passar una bona estona als seus seguidors. 


Llop Segarrenc 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada